Onze mensen

Het team van ACE Advisory onderscheidt zich door onze diverse achtergronden en uitgebreide kennis en ervaring.

Nenad Cvjetkovic - Ace Advisory

Nenad Cvjetkovic

Partner

Nenad heeft ervaring als CFO in meerdere sectoren en 10+ jaar ervaring in herstructureringen. Zo heeft hij uitgebreide ervaring in financiële en operationele herstructureringen, en heeft meerdere schuld- en kapitaaltransacties geleid in kritieke en veeleisende situaties. Verder heeft hij herstructureringen geleid in verschillende rollen, zowel als CFO, adviseur als financier. Dit stelt hem in staat om snel perspectieven van verschillende stakeholders te beoordelen. In zijn meest recente rol ondersteunde hij de financiële en operationele herstructurering van een toonaangevende Nederlandse retailer, en ook de financiële en operationele herstructurering van een vooraanstaand voedselproducent. Als voormalig professioneel basketbalspeler brengt hij een hoog niveau van energie en toewijding mee naar zijn deal-making-vaardigheden. Bovendien is Nenad lid van de Raad van Commissarissen van een internationaal transportbedrijf. Nenad woont in Amsterdam met Jasmijn en drie kinderen en geniet van Crossfit.

Gerben Bos Ace

Gerben Bos

Partner

Gerben heeft verschillende senior executive functies bekleed in de financiële sector en uitgebreide ervaring in het maken en uitvoeren van herstructureringen. Hij was hoofd van de Nederlandse afdeling voor bedrijfsherstructurering bij ABN AMRO en was voorzitter van een Raad van Commissarissen bij een onderneming dat in bezit was een Private Equity partij. Ook was hij betrokken als Turnaround & Herstructureringsadviseur bij een grootschalige internationale herstructurering van een toonaangevend Europees familiebedrijf actief in de scheepvaartindustrie. Zijn meest recente rollen variëren van interimopdrachten tot adviesopdrachten, waarbij onder andere een WHOA-procedure werd toegepast om een financiële herstructurering te voltooien. Gerben woont in Abcoude met Esther en twee kinderen en geniet van hardlopen en tuinieren.

mo irshaid - Ace Advisory

Mo Irshaid

Director

Mo heeft uitgebreide financiële ervaring op veel verschillende gebieden, waaronder Corporate Finance, kapitaalmarkten en consultancy. Hij heeft een lange carrière gehad bij Citi, waar hij in verschillende landen voor heeft gewerkt, waaronder Nederland en het Verenigd Koninkrijk, waar hij het grootste deel van zijn financiële carrière heeft doorgebracht. Mo heeft samengewerkt met toonaangevende Europese multinationals en prominente middelgrote bedrijven aan verschillende strategische mandaten, zowel in Europa als wereldwijd. Mo’s laatste rol bij Citi was het leiden van de bankactiviteiten voor Technology and High Growth voor het bedrijf in de BeNeLux. Verder heeft Mo ook operationele ervaring nadat hij enkele jaren heeft gewerkt in strategische rollen bij Fintech-scale-ups. Mo komt oospronkelijk uit Jordanië en woont inmiddels in Amsterdam met zijn vrouw Dominique en hun hond. Hij houdt van sporten, lezen en reizen.

Jolan Vandemoortele - Ace Advisory

Jolan Vandemoortele

Associate

Jolan heeft een Masterdiploma in Finance van de Universiteit Gent. Verder heeft hij ook een Master in Management van de IE Business School en niveau 1 van het CFA-examen behaald. Na zijn afstuderen is Jolan voor ACE Advisory aan de slag gegaan. Hij heeft samengewerkt met andere senior leden van het team aan verschillende adviesopdrachten. Deze omvatten voornamelijk Debt Advisory, Herstructurering en Corporate Finance praktijken voor klanten actief in E-commerce, scheepsbouw, energie en industriële sector. Jolan komt oorspronkelijk uit België en heeft in Noorwegen en Spanje gewoond voordat hij naar Amsterdam verhuisde. Jolan houdt van sporten, tijd doorbrengen met vrienden en nieuwe talen leren.

Ken Laeremans - Ace Advisory

Ken Laeremans

Associate

Ken heeft een Masterdiploma in Finance van IE University. Daarnaast heeft hij een Bachelordiploma in Business Administration van IE University. Na zijn afstuderen is Ken voor ACE Advisory aan de slag gegaan. Hij heeft samengewerkt met andere senior leden van het team aan verschillende adviesopdrachten. Deze omvatten voornamelijk Debt Advisory, Herstructurering, Corporate Finance praktijken voor klanten actief in high-tech auto-industrie, scheepsbouw, telecom, voedselverwerking en E-commerce sectoren. Ken komt uit België en woont in Amsterdam. Hij is gepassioneerd over motorsport en autosport, en neemt regelmatig deel aan races. Hij geniet ook van wakeboarden, kitesurfen en mountainbiken.

Matthias Parmentier- Ace Advisory

Alexander Salomé

Associate

Alexander heeft een Bachelordiploma in Business Administration van de Universiteit van Amsterdam. Voorheen heeft hij verschillende andere Finance functies gehad voordat hij in 2023 als stagiair bij ACE Advisory aan de slag ging. Sindsdien heeft hij verschillende adviesopdrachten voltooid, voornamelijk met betrekking tot Herstructureringen en Corporate Finance voor onze klanten in verschillende sectoren. Alexander is met zijn 2 meter 8 lengte een geboren en getogen Nederlander. Hij verhuisde 6 jaar geleden naar Amsterdam voor zijn studie, en geniet nog steeds volop van het leven in de stad. Hij is gepassioneerd over de auto-industrie, reizen en Ajax.

Ken Laeremans - Ace Advisory

You?

T: +31 20-7008397
info@aceadvisory.nl

Name(Required)